O nama

Pozdravljamo Vas dragi putnici!

Vašu posetu našoj internet prezentaciji smatrajte kao dobrodošlicu, a mi je osećamo kao želju da se upoznamo. Upoznaćete nas ovde bliže i bolje… Više ćete saznati o našoj prošlosti, budućnosti, našim problemima, našim željama i mogućnostima. A pružićemo Vam i korisne informacije. Sve u cilju da Vi budete zadovoljni dragi putnici.
Mi nismo veliki autobuski prevoznik, ali naša odgovornost je ipak velika, jer moramo učiniti sve da svi naši korisnici budu zadovoljni, koji nisu u malom broju, uz uslov da i naši poslovni rezultati budu dobri i za primer.
Vaše zadovoljstvo dragi putnici naš je prioritetni cilj, a postizanje i održavanje istog je istovremeno veliki poslovni izazov. Trudimo se da funkcionišemo kao tim dobrih i odgovornih vozača, savesnih konduktera, brzih mehaničara i ostalih vrednih i pažljivih radnika našeg preduzeća.

Saznajte više o nama!

“Autoprevoz” je javno preduzeće koje se bavi prevozom putnika u drumskom saobraćaju i turističkom delatnošću. Naše preduzeće nosi ovaj naziv 15 godina, međutim osnovano je pre više od 50 godina, tačnije 1948. godine. Tada je odlukom državnih organa osnovano transportno preduzeće “Špedicija” Kikinda, koje je pod ovim nazivom postojalo do 1994. godine.
Kako su se vremenom menjali propisi, preduzeće je doživelo niz transformacija od državnog preduzeća, preko radne organizacije i društvenog preduzeća do današnjeg oblika javnog preduzeća.
Transformaciju organizacionih oblika preduzeća pratila je i promena transportnih sredstava – od zaprežnih kola i traktora do najsavremenijih autobusa kupljenenih krajem prošle godine.
Pored svih reorganizacija preduzeće je održalo svoju primarnu delatnost – prevoz putnika u drumskom saobraćaju i evoluiralo u savremenu firmu.
Osnivanjem  turističke agencije TURIST BIRO 1972. godine zaokružen je današnji poslovni profil preduzeća

Autoprevoz-znak