Sarti 2017

Sarti je mesto u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled! I pre prvog pogleda! Već na vijugavom putu koji vas nepogrešivo vodi kroz neočekivanu raskoš predela, trošeći divne kombinacije prelepih plaža, zaliva i nestvarnih uvala. Kroz borovu šumu koja se spušta do samih plaža i koji vas posle 15-tak minuta takve uvertire dovodi do Vaše nove ljubavi.

Nekada malo mesto, tik uz more, razvilo se (i još uvek se razvija) u jednu od najlepših turističkih destinacija Grčke, i što je najbitnije zadržalo je „dušu“. Svojom atmosferom (čitaj dušom) konkuriše egzotici toliko „izvikanih“ ostrva. Iako sve na par koraka laganog hoda, ima sve: centralni trg sa prodavnicama, picerijom, apotekom, sladoledom i Vašom agencijom (NS TRAVEL + Dimitris), tavernama, kafeima i fast food restoranima. Ima minimarkete i supermarket Arvanitidis sa velikim izborom robe po pristupačnim cenama, suvenirnice, ribarnice, zlatare, lekarske ordinacije, internet pristup, rent a car firme, benzinske pumpe, diskoteke. Ima kuće, hotele i što je najvažnije 3 km dugačku plažu sa svim sadržajima (suncobrani, ležaljke, kafei, beach barovi, mreže za odbojku). Ako ste temperamentniji možete skoknuti ili svaki dan menjati plaže u okolini koje su stvarno neočekivane lepote…

Svuda u vidokrugu voda, pesak, šuma, nebo… rajsko okruženje. Ako ste za ovu vrstu aktivnosti, prava adresa je Vaša agencija na centralnom trgu, gde će Vas dugogodišnji predstavnici NS TRAVEL-a snabdeti mapama, informacijama ali i obezbediti prevoz našim kombijem.

Noć provedena u Sartiju dodatno će pojačati Vašu ljubav prema ovom mestu. Podrazumeva se da ovde nemate brigu oko noćnog života. Taverne , tik uz more (ili ne) u kojima možete da ručate, večerate, ili samo pijuckate… gde ćete se uveče lepo zabaviti uz srdačne domaćine i ne retko boraviti do sitnih sati… Zato što je tu dobro i lepo i veselo… … Možete da se naskitate po klubovima i kafićima… Obližnje plaže i beach barovi (Goa beach već nadaleko poznata) nude noćne provode uz muziku, koktele, gostovanje raznih DJ-eva (po informaciji i dogovor oko prevoza opet posetite Vašu agenciju na trgu)…

Ovo je mesto gde ulice odjekuju razgovorom, gde u tavernama bake kuvaju i gde se toči domaće vino, mesto koje se pamti i po jedinstvenom pogledu na, u oblake ušuškan, Atos – Svetu Goru.